Utanför vackra Kyrksjön finns fina cykel leder som passar till alla. Träna innan din nästa tävling eller njut av en lugn cykel tur för båda bra terräng.

 

Nu kan ni även hyra en cykel efter eller innan din Labyrint besök!

Boka via info@perolofgarden.se eller ring 0583 40 535

 

 

 

 

 

 

 

 

3 MARS 2018

TRAVEL & TASTE

Välkommen och hälsa på oss i Conventum Örebro

från klockan 10:00

BARNVECKA

Här kan du uppleva din saga på riktigt. Pussla dig till mitten och utgång. Vi bjuder samtliga barn på saft vid köp av entrebiljet till labyrintet (30,-pp)

Öppet mellan 11:00-16:00 onsdag till söndag

6 JUNI NATIONALDAGEN

Nationaldagen fyra vi med en härligt smörgåstårta. Du behöver inte förboka din besök men om du inte vill stå utan smörgåstårta den här dagen rekommanderar vi att höra av dig via mail eller telefon.

27 MAJ - 1 OKTOBER

HÄCKLABYRINT

En blommande häck labyrint som leder till ett centrum av fina träd.

Syd Närkes grönaste eko-besökmål som är planterad i 2013 och som växer till full vaxdom.

22 JUNI

MIDSOMMAR BUFFE

Dansa runt majstången på Hembygdsgården och njut av en traditonell midsommar buffe i Lerbäcks Labyrint Cafe mellan 12.00-14.00

Boka senast den 21 juni

 

27 MAJ

MORSDAG

Vi vet vad mamma vill ha på morsdag.

Köp din present till morsdag i Lerbäcks Labyrint Cafe & Butik. Oavsett om du är en mamma, har en mamma eller känner en mamma så har du kommit helt rätt! Vi har fantastiska presenter till morsdag. Eller kanske ännu bättre boka SENAST DEN 26e MAJ ett bord till afterenoontea i cafeet och bjud mamma och familjen på ett besök i Lerbäcks Labyrint

7 JULI LERBÄCKSMARKEN

Besök oss på Lerbäcks marken. Koppla av en stund i labyrinten eller ät i lugn och ro på uteserveringen lunch, fika eller glass.

Hjärtligt Välkommen

Copyright @ All Rights Reserved 2016